JEUGDVOETBAL | LID WORDEN

Beste jongens en meisjes. Ben je van plan om binnenkort of na de zomer op voetbal te gaan, word dan vóór 31 mei lid van v.v. Haaften. Wij kunnen hier dan rekening mee houden bij het maken van de nieuwe teamindelingen voor seizoen 2019-2020. Word je na 31 mei lid van onze vereniging dan bestaat de kans dat je tot de winterstop eerst alleen mee traint en na de winterstop (januari 2020) pas wedstrijden gaat voetballen.

Het inschrijfformulier vind je hier
http://www.vvhaaften.nl/index.php/info-spelers/lid-worden en kan ingeleverd worden bij Jan van Heusden, Engelenhof 1 in Haaften.