Auto Pippel Pippel Bramen Autoschade Pippel Pippel Automatisering Van Arendonk Makelaardij Van Doorn Geldermalsen Fysio Xtra Hart van Haaften Ridder en Den Hertog def Satter Assurantien Kwekerij De Waal Arie de Jongh tandtechniek mucon1a vrienden wilhelmina kinderziekenhuis 1.07 varkensbedrijf Pippel11 Wakkermans Interlec Regiobloemist 1

Wedstrijdprogramma

Zoeken

Nu online

We hebben 15 gasten en geen leden online

Jeugdindeling seizoen 2018-2019


Na de jeugdleidersvergadering is de jeugdindeling samengesteld. Net als afgelopen jaar, zal v.v. Haaften in seizoen 2018-2019 weer in alle leeftijdscategorieën gaan voetballen; van de JO19 t/m JO7.  De JO19-1 krijgt een nieuwe trainer; Sjoerd van de Giessen (24 jaar) uit Vuren gaat komend seizoen de JO19-1 trainen en begeleiden. Sjoerd heeft zijn TC-3 diploma en heeft ervaring opgedaan bij o.a. Vuren JO17. Eveneens nieuwe trainers voor de JO17-1, Corné Duijster (24 jaar) afkomstig uit Woudrichem gaat met hulp van vriendin Isabel Dekkers de JO17-1 trainen en begeleiden. Zowel Corné als Isabel zijn beide in het bezit van het juniorendiploma. Zij hebben een aantal seizoenen Altena JO17 getraind . We heten de nieuwe trainers van harte welkom en wensen ze hierbij alvast veel succes bij v.v. Haaften. Jacco Muilenburg neemt komend seizoen JO13 onder zijn hoede. Bij een aantal jeugdteams zijn we nog druk bezig met het vinden van trainers en/of leiders. 

V.v. Haaften is ook voor komend seizoen op zoek naar extra handen, voor bijv. 1x in de maand een bardienstje of gastvrouw/gastheer in bestuurskamer tijdens wedstrijden, fluiten van wedstrijden of voor het organiseren van activiteiten (Sinterklaas, Grote Clubactie, wedstrijdbezoek RKC etc). We stellen het zeer op prijs als er nieuwe, enthousiaste vrijwilligers bijkomen om zodoende alle functies bezet te hebben en werkzaamheden meer verdeeld kunnen worden. Je kunt je aanmelden als vrijwilliger bij iemand van het bestuur of stuur even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tot slot wensen wij een ieder een prettige zomervakantie.

Jeugdindeling 2018-2019  klik hier.

Namens Bestuur v.v. Haaften
Jacco de Kiviet (jeugdzaken)